lauantai 1. helmikuuta 2014

Miten sen nyt hohottas? :D

Elikkäs nyt on paljon tapahtunut, tai no niin miten sen nyt ottaakaan? Kuitenkin koulun valinnaiset ja samaiset jatkuvat kaveriongelmat syövät aikani kokonaan. Kuitenkin nyt ryhdistäydyin ja olen joka päivä kuvaillut :) Ajattelin tehdä ns. kuvamaratoonin huomenna, ideaa?

Kuitenkin viime viikolla ainakin keskiviikkona menin Kolalla puomeja. Sain vihdoin ponin menemään kunnolla, laukan nostotkin tulivat ilma liiallisia temppuiluja! Olen ylpeä!!! Suurin toiveeni vain olisi että en kasvaisi enään YHTÄÄN jotta saisin mennä Kolalla vielä kesäleirilläkin! :*

Sitten loppu arkipäivät hiihtivät normaaliin tapaan, mutta perjantaina Julia ja Milja tulivat meille. Siinä sitten eka Miljan kaa jtn sähäystä ennen kuin Julia tuli. Seuraavana olikin vuorossa  Wiin peluuta, kuvailua ja kokkausta. Kokkaus oli vähän mitä oli, mutta hauskaa oli. Julia olikin sitten yötä.
 Lauantai aamu meni nukkuen ja leffaa katsoen. Iltapäivällä mun piti mennä muutaman luokkakaverin kaa kuvaan, mutta sitten tuli sellanen olo että olisi tyhmää tunkea mukaan hieman myöhässä, joten jätin väliin... (ps. tuo ei se virallisin syy....) Kuitenkin illalla katselin Putousta, no mitä mieltä te olette Putouksesta?


Ja vielä viimeinen asia!  
LAITA IDEOITA POSTAUKSIIN, MUUTEN BLOGI LOPPUU!

3 kommenttia:

  1. IDEOITA IDEOITA ETTEI BLOGI LOPU ♥♥

    varustepostaus, kameratarvikkeiden esittely, toivekuvapostaus, suunnitelmat tälle vuodelle, mielipidepostaus vaikkapa varusteratsastuksesta ja heosen hyvästä hoitamisesta, huoneen esittely, tavarat/vaatteet/yms mitä haluaisit ja vanhoja kuvia-postaus !

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista